Bezorgen en retourneren

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over bezorgen:

Hoeveel betaal ik aan verzendkosten als ik een bestelling bij Eight Arms plaats?
Je betaalt € 5,95 verzendkosten voor een bestelling die binnen Nederland bezorgd moet worden. Mocht je een bestelling plaatsen van € 50,00 of meer (excl. verzendkosten), dan is de verzending GRATIS. Soms zijn er acties waarbij de verzendkosten lager zijn. Dit wordt dan op de homepage aangegeven.

Kan ik een product retourneren of ruilen?
Producten die voorzien zijn van een persoonlijke lasercut/lasergravure kunnen wij niet terugnemen. Onbedrukte producten kun je uiteraard wel retourneren of ruilen. Meer informatie over retourneren vind je op deze pagina onder het kopje retourneren.

Verzendkosten

Nederland
Tarief tot € 50,–: € 5,95
Vanaf € 50,–: GRATIS

Wij hanteren voor levering binnen Nederland één tarief aan verzendkosten (€ 5,95), ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Afhankelijk van het volume van de producten in je bestelling, versturen wij je bestelling in een enveloppe of in een pakket. De dag dat wij je bestelling aanbieden bij GLS, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. Als de bestelling geleverd wordt in een envelop zal deze niet in de brievenbus gedaan worden omdat de bezorger een handtekening ter ontvangst nodig heeft om de levering te bevestigen. Bij besteding van € 50,- of meer (excl. verzendkosten) is de verzending GRATIS. 

Verzendkosten buitenland

Hieronder vind je de kosten voor verzending naar het buitenland. Alle bestellingen naar het buitenland worden door ons met GLS verstuurd. 

België: € 6,40
Duitsland: € 7,40
Verenigd Koninkrijk: € 14,46

Wil je versturen naar een ander land? Bel even dan helpen we je graag verder.

Verzenden

Wij verzenden de bestelde producten binnen 4 dagen. Dat betekent dat wij ernaar streven alle producten de dag nadat de bestelling is binnengekomen te produceren en verzenden. Zodra wij zeker zijn dat dit lukt zonder mensen teleur te moeten stellen kunnen wij ook de uiterlijke levertijd op de website aanpassen.

Afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij Eight Arms. U kunt hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. U betaalt dan vanzelfsprekend geen verzendkosten. Je bent van harte welkom aan de Operetteweg 37, 1323 VK in Almere. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.