Laat duizend oogjes glimmen

Ik ben nogal een gadgetmens. Toen ik klein was vond ik techniek al geweldig. Cadeautjes voor mijn moeder maken met de figuurzaag, meterslange knikkerbanen bouwen van alles wat ik maar kon vinden.

Mijn vader had een smederij. Daar zag ik wat je allemaal kunt doen met de juiste machines en materialen. Hoe je mooie dingen kunt maken en hoe blij de klanten daar dan mee zijn.

Ik heb voor het drukkersvak gekozen en dat ligt inmiddels achter me. Maar klanten blij maken met behulp van moderne techniek… dat doe ik nog elke dag, met onze geweldige Trotec Speedy 400 lasersnijmachine.

Snijden met strakke randen, een rondgraveermodule, een camera om prints super nauwkeurig uit te snijden.

Alles wat je nodig hebt om het allermooiste werk te maken. Met voor mij als grootste beloning de glimmende oogjes van de klant als je het resultaat laat zien.

Vanuit mijn grafische achtergrond weet ik hoe belangrijk digitale bestanden zijn. Zij vertalen een idee via een plat vlak naar een driedimensionaal product. Daarbij kun je nog best wat valkuilen tegen komen.

Samen met mijn collega’s probeer ik die te vermijden door jouw bestanden nog eens kritisch te bekijken. En bij twijfel kunnen we ook eerst even een proefje maken op een voordelig materiaal.

Jou blij maken, daar doe ik het voor. Ik begrijp dat jij al uren, dagen en soms weken hebt zitten zweten op bepaalde constructies, de juiste maatvoering en de keuze van materialen.

Bij 8 ARMS komt dat allemaal samen, en ontstaat voor het eerst een kant-en-klaar product.

Laten we daar samen een geweldig product van maken!

Bart Tukker