De prijs voor het snijden en graveren van een bepaald object hangt af van: de kosten voor het materiaal zelf, de tijd dat het apparaat bezig is en eventuele extra diensten. Eenvoudige jobs kunen wij al maken vanaf € 17,50. Heb je nog geen ontwerp? Bel even.. dan denken wij graag met je mee!

Alleen lasersnijden

Als jij zelf iets aanlevert om te laten snijden of graveren met onze lasercutter en je hebt ook zelf een kant-en-klare en goed bruikbare werktekening gemaakt, dan betaal je alleen de tijd dat het apparaat bezig is.

Zo huren professionele 3D-designers vaak gewoon onze laser in omdat ze zelf niet zo’n duur ding willen aanschaffen. Aan de hand van de tekening laten wij de lasercutter uitrekenen hoe lang hij bezig zal zijn en daar hangen we dus de prijs aan. Simpel.

Lasersnijden plus materiaal

Iets duurder wordt het als wij ook het te snijden materiaal leveren. Al is ‘duurder’ een relatief begrip, want je moet het tóch kopen en wij leveren prima kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Met als bijkomend voordeel dat wij precies weten hoe de materialen van onze eigen leveranciers reageren op de laserstraal.

Je krijgt in dit geval dus een offerte voor lasersnijden inclusief het materiaal. Overigens, voordat we duur materiaal gaan snijden, maken we vaak eerst een dummy van karton of een ander goedkoop materiaal. Als dat dan mis gaat, is er geen man over boord.

Lasersnijden inclusief ontwerphulp

Sommige mensen hebben wel een idee in hun hoofd, maar niet de mogelijkheden om het op de juiste manier op papier te zetten. Geen nood, wij werken met eigen ontwerpers die zo’n werktekening er zó in kloppen.

Als je met je ruwe idee of schets bij ons aan komt, kunnen we je snel een offerte geven voor lasersnijden inclusief design support.

Lasersnijden offerte aanvragen

We kunnen hier wel alle eventualiteiten behandelen, maar als je de tarieven voor de laser cutter voor jouw project wilt weten kun je toch het beste even een offerte aanvragen. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Geld terug verdienen in onze shop

Wij zijn helemaal waus van de de mooie dingen die je kunt maken met de laser cutter. De producten van klanten die ons zelf het meeste aanspreken willen we graag aan een breed publiek aanbieden.

Het kan dus gebeuren dat wij je vragen of we jouw werk bij ons mogen verkopen, waarbij wij een bescheiden commissie vragen. Zo kun je wellicht een deel van je lasersnijkosten terug verdienen?

Lasersnijden / lasergraveren offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen voor lasersnijden of -graveren? Neem snel contact met ons op en je weet binnen een werkdag waar je aan toe bent.