Lasersnijden aanleverinstructies

‘Garbage in, garbage out’ is een bekende uitspraak in de grafische wereld. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van het eindproduct voor een belangrijk deel afhankelijk is van de initiële input.

Hoe beter wij onze machine kunnen instrueren met gedetailleerde en correcte tekeningen, des te mooier wordt het snij- en graveerwerk. Daarom maken we ons op deze pagina’s even druk om de aanleverinstructies.

Geen sjoege? Geen nood!

Deze pagina met aanleverinstructies voor lasersnijden en -graveren is vooral bedoeld voor gemotiveerde amateur-ontwerpers en professionele designers.

Als jij totaal geen idee hebt van computer animated design, is een deel van de informatie hieronder Chinees voor je. Dat betekent echter niet dat wij je niet kunnen helpen.

Als je met een idee, foto of ruwe schets komt, dan kan één van onze designers er vast wel chocola van maken. Dit is niet gratis, maar bespaart wel geld in de productiefase. En het resultaat wordt tien keer zo mooi!

Wat moet je aanleveren voor lasersnijden?

Voor de meeste snij- en graveerontwerpen hebben wij een vectorbestand nodig in het formaat .eps, .pdf, .ai, of .dxf. Daarnaast kunnen we foto’s graveren tot wel 1000 dpi. De bestanden hiervoor zijn bitmap in bijvoorbeeld .jpg of .tiff.