Ben jij bedenker of ‘maker’ van producten, (industrieel) ontwerper, ontwikkelaar, grafisch designer of art director en wil je jouw eigen unieke artikelen laten snijden of van beeld of tekst laten voorzien met de laser? Wij ontvangen je met open armen. Alle eight!

Laseren zonder gelazer

Wij maken alle producten ter plekke in onze eigen werkplaats in Almere. Je kunt bij ons langs komen, of de bestelling geheel online afhandelen. Onze laserprofessionals maken gebruik van hoogwaardige software, machines en materialen, en staan garant voor haarfijne snijlijnen met minimale schroeischade.

Of het nu gaat om een houten lampje voor de kinderkamer, om kunststof visitekaartjes met uitgesneden logo of een chill design voor een gepersonaliseerde card holder… wij zorgen dat jij net zo tevreden bent als jouw klanten zullen zijn bij ontvangst van het eindproduct.

Bekijk ook de voorbeelden in onze portfolio!

Kom maar op met je ontwerp

De mannen (ja sorry) van Eight Arms komen uit het grafische vak en hebben dus duizend soorten kaas gegeten van alle mogelijke designprogramma’s. Wij weten precies met welke instellingen je het strakste resultaat haalt. Volg de aanleverspecificaties en wij doen de rest.

Rood voor snijden, zwart voor graveren

Je kunt zelf je tekeningen maken in bijvoorbeeld Illustrator, CAD of Inkscape. Werk je met een ander tekenprogramma? Geen nood, bewaar je werk als .pdf of .eps dan zetten wij het voor je om naar een formaat dat onze lasersnijder kan lezen.

Belangrijkste opdracht: gebruik rood voor de lijnen die uitgesneden moeten worden, en zwart voor lijnen die je wilt graveren. Wij zorgen verder voor de juiste instellingen voor elk materiaal.

Welk materiaal kun je snijden en graveren?

Wij zijn continu aan het experimenteren met verschillende materialen en we weten inmiddels dat het niet lukt met marshmellows. Jammer!

Toch zul je verbaasd staan hoeveel verschillende materialen je wél kunt laseren. Veel daarvan hebben wij op voorraad, zodat we direct aan de slag kunnen.

Wij werken graag met onze eigen materialen. Je hebt namelijk hout en hout, en perspex en perspex. Wij kopen alleen grondstoffen van goede kwaliteit in en we weten precies hoe elk materiaal reageert op de laser.

Wij hebben ruime ervaring met onder meer:

Snijden

Perspex, acrylaat
Hout
Karton
Leer

Graveren

Glas
Metaal
Hout
(plus alle materialen die je kunt snijden)

Staat het materiaal wat jij wilt gebruiken er niet tussen, bel of mail! Dan kijken wij wat we kunnen doen.

Offerte voor lasersnijklus

Wat kost lasersnijden? De kosten voor lasersnijden vallen best mee. Alles hangt af van het materiaal en het formaat. Wij berekenen namelijk de kosten per minuut. Als je hieronder even je ontwerp uploadt, kunnen we je heel precies vertellen wat een bepaalde klus gaat kosten.

Vraag offerte aan

Aan de slag?

Bij Eight Arms vind je een stel fanatieke laserfans met maar één doel voor ogen: jouw ontwerp zo mooi mogelijk snijden en laseren.

Wij zijn misschien een beetje nerdy als het om de laser cutter-techniek gaat, maar als ex-drukkers ook gewend service te verlenen aan veeleisende klanten met verstand van mooi. Dat werkt lekker samen.

Doen? Upload je ontwerp voor een offerte of neem direct contact met ons op voor overleg over wat er allemaal kan.