Personaliseren

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over personaliseren bij Eight Arms:

Waarom ben ik beperkt in de keuze voor tekst en beeld voor het personaliseren?
Wanneer je tekst uit materiaal gaat snijden kan je maar uit een beperkt aantal lettertypen kiezen omdat anders bv de binnenzijde van de o of e uit de afbeelding wegvalt. Daarom hebben wij voor gedefinieerde lettertypes gekozen waarbij dit niet het geval is.

Hetzelfde geldt voor afbeeldingen, niet iedere afbeelding leent zich voor een mooie gravure. Daarom hebben wij een selectie afbeeldingen gemaakt die, naar ons idee, goed uitkomen. Heb je andere wensen, bel op 036 – 760 88 88 of mail (info@eightarms.nl) gerust dan helpen we je graag verder!

Hoe werkt het?
Om een product te voorzien van een eigen tekst is het belangrijk dat je de tekst selecteert die je graag wil aanpassen (Vaak staat er in het voorbeeld “Naam”). Onder het tekstblokje verschijnt een box waarin je een aantal gereedschappen hebt om jouw tekst te verbeteren. Zo kan je de tekst grootte aanpassen als je een langen naam hebt of wisselen van lettertype.

Kosten
De prijs voor het personaliseren is verwerkt in de prijs van het product. In sommige gevallen zoals bij de schorten betaal je een meerprijs voor een extra opdruk. Kies je voor een dergelijke optie dan is de prijs zichtbaar.