Koffer interieur op maat

Stichting Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Hoe breng je een heel orkest onder de aandacht? Soms moet je het net even anders aanpakken. De vertegenwoordigers van dit orkest wachten niet tot op een booking maar zoeken de bookers zelf op.
Met deze koffer, geladen met tablet, een headset, lp’s, cd’s en usb-sticks, gaan ze een grote beurs in Duitsland over om zoveel mogelijk potentials kennis te laten maken met een van Europa’s beste Big Bands; Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Studio Bas gaf vorm aan de frisse huisstijl en wij mochten het interieur van de koffer maken. Het lasersnijden van dit 12 mm polyurethaan gaat prima, zo kunnen we alle vormen maken die je maar wenst.
Doordat we de koffer opvullen met de 12 mm platen kunnen we per 12 mm een andere vorm meegeven. Zo krijg je een perfect ondesteunende koffer voor jouw meest kwetsbare gadgets.

Wil jij ook op zo’n pro-actieve manier de beurs op? Heb jij ook een passend interieur nodig voor jouw gear-case (GoPro set, tablet, bluetooth speaker, batterypack, solarcharger enz.) neem dan contact op voor een passende offerte!

Meer weten over dit geweldige orkest?

Facebookpagina van Stichting Jazz Orchestra of the Concertgebouw