Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling

Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden u een ontvangstbevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling klaar staat voor verzending. Is dat voor 16.00 uur dan wordt deze bestelling ook die dag verzonden.

Afhalen: Wij stellen u op de hoogte zodra uw bestelling klaarligt (de melding in de email zal zijn dat de bestelling klaar ligt voor verzending!)

Op de hoogte stellen

De dag dat wij de bestelling aanbieden bij GLS, krijgt u per e-mail een bericht. GLS verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Voor alle bezorgingen moet worden getekend. Niet thuis?
Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan zal GLS eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt GLS de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij uw naaste buren), dan kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door GLS zal worden achtergelaten.

Levertijd buitenland

Voor bestellingen naar het buitenland, bekijk hier de voorwaarden.