Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. eventuele verzendkosten. Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd. 

Voor het geval, dat de betaling door bijvoorbeeld een technische storing niet gelukt is, vindt je in de bestelbevestiging een link terug naar de betaalpagina. Je hoeft de order dus niet opnieuw te plaatsen.

Bitcoin

Je kunt bij Eight Arms ook met Bitcoins betalen. Deze worden door onze payment serviceprovider Mollie omgezet naar Euro’s welke dan weer op onze rekening worden gestort. 

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen jouw bestelling dan ook direct in behandeling.

Maestro

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je  eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen jouw bestelling dan ook direct in behandeling.

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

American Express

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

Bancontact / Mister Cash

Met name klanten buiten Nederland kunnen gebruikmaken van dit betaalmiddel.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt.

Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.